Cele mai bune jocuri de tip fantasy pentru telefonul mobil

Jocurile de tip fantasy RPG (role-playing game) reprezintă una dintre cele mai bune modalități de petrecere a timpului liber, pentru că permit să devi parte a unui univers care se schimbă odată cu povestea pe care o parcurgi. Pentru că adesea ritmul alert al vieții de zi cu zi consumă din timpul petrecut în fața calculatorului, creatorii de jocuri ne tentează cu versiuni de mobil ale RPG-urilor noastre preferate, numai bune de jucat când așteptăm la coadă în supermarket, sau în drum spre serviciu. Iar pentru cei care vor să își ducă pasiunea și mai departe, https://vladcazinoromania.com oferă jocuri slot cu tematică fantasy.

În continuare am alcătuit o listă cu câteva dintre cele mai apreciate jocuri fantasy pentru telefonul mobil.

Jocuri fantasy pe care trebuie neapărat să le încerci

  • Baldur’s Gate 1 și 2

Este unul dintre cele mai bune jocuri RPG de tip Dungeons and Dragons, iar cea de-a doua ediție continuă povestea primului joc. Te trezești capturat de un nou inamic și trebuie să evadezi cu ajutorul „adjuvanților” tăi. Vei intra într-un univers neliniar, guvernat de regulile și atmosfera unui Dungeons and Dragons clasic.

  • Final Fantasy Tactics

Deși îți recomandăm să încerci măcar o dată oricare din jocurile Final Fantasy, Square Enix’s Final Fantasy Tactics este unul dintre cele mai bune jocuri de strategie RPG. Fi pregătit să te transformi într-un maestru al strategiei, pentru că jocul te poartă printr-un scenariu de poveste complex, în care te vei bucura de o mare flexibilitate în abordarea și rezolvarea sarcinilor.

  • Heroes of steel

Pentru amatorii unui joc cu o atmosferă și prezentare puțin mai dark, acest joc RPG îți oferă sute de camere de joc, o multitudine de personaje bine conturate, fiecare având un set unic de abilități, posibilitatea de a găsi comori neprețuite, și bineînțeles un număr mai mult decât suficient de inamici pe care trebuie să îi învingi.

  • Chaos Rings

Pentru cei care preferă câte puțin din toate, nu există o alegere mai bună decât Chaos Rings. Personajele se transformă pe măsură ce povestea avansează, multitudinea de situații neașteptate și dificultățile contribuind la complexitatea jocului, pe lângă grafica ireproșabilă și coloana sonoră care reprezintă cireașa de pe tort. Nu te speria dacă ajungi rapid la finalul poveștii, deoarece Chaos Rings are câteva mici secrete care te vor ține lipit de telefonul mobil.

  • The Banner Saga

Intră în universul vikingilor și observă cum alegerile tale influențează în mod fundamental călătoria personajului tău. Alege-ți cu grijă aliații, întrucât fiecare decizie luată în conversații și în lupte are un efect diferit asupra finalului poveștii.