Game of Thrones: Winter is coming

Anul acesta ne-a adus ultimul sezon din Game of Thrones, așteptat cu sufletul la gură de fanii de pretutindeni, care au epuizat între timp toate teoriile și speculațiile în legătură cu marele final al serialului-fenomen. Indiferent dacă sfârșitul seriei epice a fost pe placul tău sau nu, valoarea universului creat de George R. R. Martin și transpus pe micile ecrane de HBO este de necontestat. Iar pentru a-ți trata depresia post-GoT, Yoozoo Games și GTA Arcade au creat jocul de tip real-time strategy Game of Thrones: Winter is coming, proaspăt ieșit pe piața jocurilor online.

Tot ce trebuie să știi despre Game of Thrones: Winter is coming

Game of Thrones: Winter is coming este un joc gratuit, licențiat în mod oficial de cei de la HBO și bazat pe cunoscuta serie de cărți semnată George R. R. Martin. Poate fi jucat direct din browserul calculatorului și rulează fără probleme pe orice fel de browser actualizat.

Acest joc de strategie online îți permite să îți creezi o casă, să îți personalizezi castelul, să-ți extinzi teritoriul și să-ți pregătești armatele pentru cucerire. În plus, pentru a crea o atmosferă autentică de bătălie între regate, jocul îți permite să îți chemi prietenii în ajutor și să luptați umăr la umăr în bătălii jucător vs. jucător în timp real. Storyline-ul se pliază pe acțiunile tale și te va purta prin istoria Westeros. Încotro, vei afla doar jucând.

Firul narativ te plasează la momentul uciderii lordului Eddard Stark, iar povestea te transformă într-un lord din Westeros, hotărât să pună capăt războiului fără de sfârșit între cele Șapte Regate. Pe drumul tău spre faimă și onoare vei întâlni personaje din cărți, pe care vei avea șansa de a le recruta în casa pe care o reprezinți. Personajele din Game of Thrones îți aduc anumite abilități în funcție de rolul lor și te ajută să cucerești noi meleaguri sau să câștigi războaie.

Game of Thrones: Winter is coming se bucură de o grafică surprinzător de bună pentru un joc de strategie online. Personajele sunt bine recreate, se acordă atenție detaliilor de epocă, iar coloana sonoră a filmului și ocazionalele replici ale personajelor te poartă în atmosfera universului GoT.

Odată pornit la drum, vei fi întâmpinat de un tutorial care te învață cum să îți construiești regatul, să îl extinzi, să primești recompense și să apelezi la personajele din carte. Este foarte important să te autentifici în fiecare zi pentru a avea acces la personaje-premiu și la alte avantaje.

Demn de menționat este că, similar altor jocuri de strategie online, pe lângă componenta gratuită, jocul are și o componentă care le permite jucătorilor să avanseze mai rapid, să strângă armate mai mari și, în consecință, să câștige bătălii prin achiziționarea unor pachete speciale, a unor abilități sau a unor personaje. Cu toate acestea, datorită graficii excepționale și a modului de joc ușor de înțeles, acesta garantează o experiență pozitivă pentru oricine visează să cucerească Tronul de Fier. Prin urmare, merită să-i dai o șansă, într-o zi ploioasă în care nostalgia se cuibărește ca un dragon în sufletul tău.