Jocuri de noroc cu tematică fantasy pe Vlad Cazino

Jocurile fantasy, fie ele RPG (role-playing game), MMOG (massively multiplayer online games), sau variantele pentru telefonul mobil, au luat cu asalt piața jocurilor video. Indiferent că vorbim despre capodopere precum Witcher 3, sau veterani în branșă ca Final Fantasy, lumea jocurilor fantasy oferă câte ceva pentru toate gusturile. Jucătorii pornesc într-o călătorie pe un tărâm fictiv, lăsându-se prinși în mrejele poveștii, dar controlând finalul acesteia prin multitudinea de decizii luate pe parcursul jocului. Atractivitatea jocurilor fantasy a dus la extinderea acestui concept dincolo de bariere jocurilor clasice, astfel încât site-urile de pariuri online precum Vlad Cazino dispun acum de multe jocuri de noroc cu tematică fantasy. În continuare vă prezentăm trei dintre cele mai distractive jocuri tip fantasy de la VladCazino, în care veți regăsi aceeași atmosferă ca în jocul preferat.

Jocuri online cu tematică fantasy pe Vlad Cazino

  • Rise of Merlin. Dacă universurile magice te fac să te simți norocos, Rise of Merlin este jocul perfect pentru tine. Jocul care îl aduce în prim plan pe vrăjitorul din Camelot vine cu un jackpot demn de statutul de vrăjitor. Bineînțeles, simbolurile întâlnite sunt tematice (bufnițe, dragoni, minge de cristal), sarcina ta fiind să aliniezi 5 elemente de același tip. Mingea de cristal este un simbol special, datorită acțiunii sale de wild sau scatter. În momentul în care apare împreună cu simboluri obișnuite, mingea le ajută să formeze combinații norocoase, aducând astfel câștiguri considerabile. Dacă apare de trei ori în timpul aceleiași rotiri, se activează opțiunea scatter, care generează alte 8 rotiri gratuite. Cu toate acestea, cel mai râvnit simbol este bineînțeles imaginea cu Merlin.
  • Tome of Madness. Acest joc inspirat din lumea lui H.P.Lovecraft te poartă pe urmele aventurierului Rich Wilde, în căutarea aurului mult visat și a gloriei. Acțiunea e plasată în universul ficțional Cthulhu Mythos, iar jocul se desfășoară într-un chenar de 5 coloane, în care câștigurile se generează la alinierea a cel puțin 4 simboluri pe orizontală sau verticală. Jocul funcționează în cascadă iar fiecare rundă îți aduce posibilitatea unor câștiguri consecutive, deoarece simbolurile câștigătoare sunt eliminate și înlocuite de simboluri noi. O caracteristică unică a jocului este funcția de Portal, care oferă șansa unor câștiguri suplimentare.
  • Game of Gladiators. Reîntoarce-te în era romană și cucerește întreaga arenă. Victoria este foarte aproape cu acest joc inspirat din legendarele lupte ale gladiatorilor. Designul, animațiile, simbolurile și culorile te introduc automat în atmosfera epocii romane. Cele mai importante personaje sunt cei 4 gladiatori Scissor, Provocator, Murmillio, și respectiv Rectiarus, care îți pot înmulți de 20 de ori suma pariată atunci când aliniezi 5 simboluri de același tip. Pe lângă acestea, fi cu ochii în patru după simbolul tigru pentru că acesta substituie toate simbolurile obișnuite, și poate să îți aducă un câștig înmulțit de 25 de ori cu suma pariată atunci când sunt aliniate 5 simboluri de acest fel.