PUBG-PlayerUnknown’sBattlegrounds

PUBG este un joc online multiplayer de battle royal, inspirat din filmul japonez Battle Royale din 2000, în care până la 100 de jucători se parașutează pe o insulă și scormonesc după arme și echipamente pentru a ucide pe alții, evitând să moară chiar ei. Ultimul jucător sau ultima echipă rămasă câștigă jocul. Acest joc este unul de strategie, poți juca singur sau în echipă, poți juca calculat sau poți aborda o strategie mai silențioasă.

Câteva sfaturi pentru a juca PUBG

La început ai grijă unde aterizezi. De obicei aceste jocuri pot dura de la câteva minute la câteva ore dacă reușești să rămâi în viață tu sau echipa ta. Desigur, există situații în care jocul poate să ia sfârșit în câteva secunde. Cel mai bine să aterizezi într-un loc unde harta este cu cea mai bună pradă. Ai grijă să eviți câți mai mulți jucători, mai ales dacă aceștia nu sunt în echipa ta.

Următorul lucru important după ce ai aterizat este să colectezi cât mai multe arme ca apoi să ai cu ce să împuști. Prada este împrăștiată peste tot, în clădiri și lăzi. Nu uita că strategia este importantă încă de la început. Dacă vrei să știi mai multe despre Unibet live TV găsești aici.

Când te apropii de un inamic, trebuie să fii sigur pe tine. Trebuie să ai în vedere dacă armele pe care le ai sunt suficiente și dacă distanța îți permite să acționezi. Nu te aventura spre o luptă dacă nu ești sigur de acești pași. Dacă însă distanța nu te ajută, atunci o mitralieră de atac cu lunetă te poate scoate din orice încurcătură. Poți oricând să citești despre Noerr’s Annual Fraud Conference pe acest site.

Urmărește mini-harta care te ajută să afli de unde se trage sau unde găsești muniție și arme noi. Daca vrei să te deplasezi pe distanțe mari, cel mai bine este să folosești un vehicul.

Cu siguranță vei iubi acest joc. Spor!